ODV uit de winterslaap

De winterslaap voor senioren zit erop.  De voorbereiding van de A-selectie voor het tweede deel van de competitie is alweer in volle gang. Afgelopen donderdag t/m zondag verbleef men in het zonnige Portugal alwaar een vierdaags trainingskamp was georganiseerd.  Onder perfecte omstandigheden is daar goed getraind en werden enkele andere activiteiten georganiseerd. De voorbereiding vindt zijn vervolg op dinsdag 14 januari. ‘s-Avonds wordt er op de velden van Thor in Lippenhuizen een wedstrijd gespeeld tussen Thor en ODV. Zaterdag wordt het vervolgd met het spelen van een oefenwedstrijd in en tegen Zuidhorn.

Voor ODV 3 begint zaterdag de competitie ook weer. Er wordt ingehaald, thuis, tegen Jubbega 2.

THUIS
14 jan20:00ODV 1Thor 1LippenhuizenOefenwedstrijd
18 jan14:00ODV 3Jubbega 2Wijnjewoude
UIT
18 jan12:30Zuidhorn 2ODV 1ZuidhornOefenwedstrijd


Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *