Aanstaande woensdag start de mindfulness Yoga

Wat is Mindfulness Yoga?
Mindfulness Yoga lijkt de meest verstilde vorm van yoga waarin we met aandacht subtiele lichaamsbewegingen en yogahoudingen uitvoeren. Zo verkennen we de mogelijkheden én de grenzen van ons lichaam, en leren we luisteren naar de signalen die ons lichaam geeft.

Wat is het effect?
Bewegen met aandacht, werken met je ademhaling, vertragen en verstillen hebben niet alleen een weldadige uitwerking op lichaam en geest, je vergroot tevens je lichamelijke en geestelijke souplesse én conditie. Daarbij lever je op deze manier zélf een actieve bijdrage aan je gezondheid en welzijn.

Wanneer?
Op woensdagochtenden 5, 12 en 19 februari, van 09.00 uur tot 10.15 uur, kun je een drieluik lessen volgen. Zo kun je ervaren of deze vorm van bewegen je aanspreekt.
Waar?
In februari worden de lessen nog verzorgd in Atelier Wynja, Weinterp 50 te Wijnjewoude, vanaf maart in Studio Vrijzicht, Merkebuorren 39 te Wijnjewoude.
Kosten: € 10,00 voor de drieluik lessen. Het is mogelijk om daarna in te stromen in de serie lessen die tot en met 22 april loopt.

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met Joyce de Rozario
T: (06) 15 32 10 15
E: joyderoza@gmail.com
W: www.joycederozario.nl

Dit bericht is geplaatst in Yoga.

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Al jaren geniet ik van de mindfulnessyoga van Joyce. De oefeningen houden me soepel en de rust en aandacht tijdens de lessen doen me goed. Het leert me om tot mezelf te komen en te onderscheiden wat werkelijk van waarde is. Ik ben er een rijker mens van geworden. En wil er niet meer zonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *