Facelift voor de Swingel

De interne verbouwing van de Swingel vordert gestaag. Gisteren is een nieuwe stap gezet, waarbij de vouwwand die de achterzaal met de Taveerne verbindt, is verfraait. De wand is beplakt met een foto gemaakt door oud-Wijnjewoudster Henk Bouma. Hij is genomen in het natuurgebied bij de Biskop. De firma Multicopy heeft er een enorme print van gemaakt. En gisteren is deze er vakkundig opgeplakt door Daniël de Boer van Inverwoonwerkconcept uit Opeinde.

Heb jij nog foto’s?
Ook de deuren in de hal naar toiletten en kleedkamers worden nog voorzien van grote foto’s. We zoeken hiervoor nog oude foto’s uit het dorp met daarop bijvoorbeeld een boer of een boerin en oude sportfoto’s met close-ups van sporters daarop. Heb jij nog iets liggen? Duik eens in het familiealbum en neem dan even contact op met de swingelactiviteiten@gmail.com of bel even met Janny Copeland 0516 541862.

De vrijwilligers gaan ondertussen stug door met klussen om de verbouwing voor het openingsfeest van 14 maart a.s. klaar te hebben. Keep up the good work!

Deel dit bericht

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *