Gevraagd: Chauffeurs en gasten

In het kader van NL Doet organiseert het SWAL (Samen Weven Aan het Leven) ook dit jaar een activiteit, en wel op op vrijdagmiddag 13 maart. We zoeken chauffeurs die op deze middag met gasten een autoritje van ongeveer een uur in de omgeving van Wijnjewoude willen maken. En we zoeken gasten: mensen die niet of nauwelijks buiten de deur komen. U mag uzelf opgeven. Als u iemand anders wilt opgeven, dan graag eerst overleggen. De chauffeurs zoeken in de week ervoor contact met de gasten om afspraken te maken voor het ophalen. De gasten mogen zelf de route bepalen!

Na dit autoritje is er een gezellig samenzijn in MFC de Swingel, Meester Geertswei te Wijnjewoude. Daar wordt men rond 15.00 uur verwacht voor koffie/thee met wat lekkers, een hapje en een drankje. De middag zal ongeveer om 16.30 uur worden afgesloten, waarna de chauffeurs hun gasten weer naar huis brengen.

Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. De chauffeurs rijden op vrijwillige basis, er is geen reiskostenvergoeding. Deze activiteit is gericht op mensen uit Ureterp, Wijnjewoude, Bakkeveen, Frieschepalen en Siegerswoude.

Opgeven uiterlijk 6 maart a.s. bij Mathilde Krijgsheld:
Telefoon: 0512 – 78 53 91 of app 06 – 30 00 81 06
Email: mathildekrijgsheld@gmail.com

Graag doorgeven:
Naam, adres, mailadres en telefoonnummer chauffeur en naam, adres en telefoonnummer gasten

We hopen dat het weer een geslaagde middag wordt.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *