Programma ODV

Deze week, in verband met voorjaarsvakantie,  een klein programma. Als het weer én de velden het toestaan, beginnen we woensdag met onze JO10.  Zaterdag twee thuiswedstrijden: JO12 en ODV 2. ’s Middags volgt dan de topper voor ODV 1. Zij gaan op bezoek bij koploper SC Kootstertille.  ODV 1 tankte afgelopen zaterdag veel zelfvertrouwen. Waren de eerste twee wedstrijden na de winterstop van matige kwaliteit, zaterdag gingen ze helemaal los. Concurrent VIOD werd met eclatante cijfers naar huis gestuurd. ODV 1 won -niet eens geflatteerd- met maar liefst 7-0. Met wat meer precisie en geluk waren de dubbele cijfers gehaald.  Afwachten dus wat er gaat gebeuren in Kootstertille

THUIS
12 feb 18:30 ODV JO10-1 ONT JO10-3
15 feb 9:00 ODV JO12-1G Wilper Boys De JO12-1
15 feb 14:00 ODV 2 Marum 3
UIT
15 feb 14:00 Kootstertille SC 1 ODV 1

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *