Uitvaartvereniging “Eert De Doden”

Afscheid nemen van een dierbare of geliefde, iedereen kan er vroeg of laat voor komen te staan. Als uitvaartvereniging willen wij onze leden helpen bij het regelen van dit afscheid. Bijna alle wensen van de overledene en/of nabestaanden kunnen worden uitgevoerd. Hoe beter dit afscheid past bij de overledene, hoe dierbaarder de herinnering later zal zijn. Dit geeft troost en helpt bij het verwerken van het verlies. Daarom is het zinvol om de wensen met de naasten te bespreken en eventueel vast te leggen.

Het doel van de vereniging is om de uitvaart betaalbaar te houden voor haar leden. Wij hebben met Uitvaartverzorger Van der Zwaag uit Heerenveen afspraken gemaakt. Bij hen krijgen onze leden en donateurs een flinke korting (25 – 35%) op de gemaakte kosten. Als je lid bent vanaf je 18de dan krijg je naast de bedongen korting een ledenkorting van € 950,-. Word je op latere leeftijd lid, dan kun je kiezen voor een intrede bedrag (hangt af van je leeftijd) om de volledige ledenkorting te ontvangen. Je kunt ook donateur worden. Je kunt dan wel gebruik maken van de diensten en de bedongen korting van de vereniging, maar je ontvangt dan geen ledenkorting. De contributie is € 17,50 per jaar per persoon.

De Algemene Ledenvergadering is 16 maart om 20.00 uur in MFC De Swingel. Na de pauze komt mevrouw Y. de Haan – Vermetten uit Lippenhuizen iets vertellen over haar werk als Makelaar in Mantelzorg.

Met ingang van het nieuwe jaar kun je als lid van de vereniging 15% korting krijgen als je gebruik maakt van Digitale Nazorg. Naast het terughalen van dierbare data, foto’s etc. voor de rechtmatige eigenaar of nabestaanden leveren ze ook een digitale opzegdienst. (www.digitalenazorg.nl).

Mocht je belangstelling hebben, neem dan contact op met de penningmeester G. van der Wier – van der Meulen, tel. 0516-481880 of kijk op de website www.uitvaartverenigingenopsterland.nl.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *