Voorbewerkte tuinen vrij bij VTC Boerestreek

De laatste tijd staat tuinieren op een volkstuin weer volop in de belangstelling. Als je kiest voor een gezonde levensstijl, dan is dit een kans voor je. Wat is er mooier dan je eigen onbespoten groenten als sperzieboontjes of spinazie te kweken. Daarnaast ben je lekker fysiek en gezond bezig in de buitenlucht en heb je tevens tijd voor een ontmoeting en een praatje met andere “tuincollega’s”.

Bij Volkstuinencomplex Boerestreek aan het Ald Duerswâld zijn vijf voorbewerkte percelen beschikbaar. Om de kosten hoef je het niet te laten. Voor minima is er een gemeentelijke vergoeding mogelijk. Ben je geïnteresseerd, neem dan even contact op met Siebo (0516 – 481878) of mail met vtcboerestreek@wijnjewoude.net.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *