Ruilbeurs

Op donderdag 26 maart is er om 19.45 uur een ruilbeurs in het Trefpunt (achter de kerk) in Wijnjewoude. Heb je thuis nog ongebruikte spullen liggen die je graag zou willen ruilen voor iets anders? Kom dan langs!

Hoe werkt het? Je brengt spullen in en neemt kosteloos ook weer spullen mee naar huis. Wat voor spullen je kunt brengen? Sowieso nieuwe ongebruikte spullen maar ook tweedehands spullen die nog goed bruikbaar en onbeschadigd zijn.

Voor elektrische apparaten geldt dat ze nog wel moeten werken. Ook van belang is dat het niet gedateerd is (bijvoorbeeld geen videobanden). Je kunt allerhande spullen in en om huis inbrengen, bijvoorbeeld keukenspullen, kleding (schoon, gewassen en vlekvrij), drogisterijproducten, bijvoorbeeld een geurtje dat je niet lekker vindt (ongebruikt), boeken, (kleine) elektrische apparaten (geen wasmachine bijvoorbeeld), tuingereedschap of speelgoed bijvoorbeeld. De spullen die uiteindelijk over blijven, gaan naar de kringloopwinkel.

Spullen kan je in de week van 23 maart inbrengen op Merkebuorren 35 van 19.00 -20.00 uur en anders op afspraak, door even een appje te sturen naar Anita, 06 44194675.

Verder kan je ook inbrengen op de avond zelf van 19.00 – 19.30 uur. We beginnen om 19.45 uur met vooraf een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers erbij in het Trefpunt.

Heb je nog vragen of heb je iets staan waarvan je niet weet of je het in kunt brengen, bel gerust. Eventueel kunnen spullen ook bij je thuis opgehaald worden. Tot donderdag 26 maart, van harte welkom!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *