Swingel nieuwtjes

Nog een paar dagen, dan zal het grote openingsfeest plaats vinden op zaterdag 14 maart, aanvang 20.00 uur. Voor die tijd zal nog hard worden gewerkt, doch we zijn er zeker van dat we de dag van de opening klaar zullen zijn. Op 13 en 14 maart zullen de laatste klusjes worden uitgevoerd in het kader van NL-doet. Het eindresultaat wordt prachtig.
Daarom een oproep aan alle inwoners van Wijnjewoude om deze feestavond te bezoeken. Wij treffen elkaar, we vieren feest met muziek van DJ Noovids en er kan gedanst worden.

Begin oktober 2020 gaan we feestelijk het 20-jarig bestaan van De Swingel vieren. U ontvangt hieromtrent nog informatie.

Eind oktober is een optreden van singer/songwriter Roon Staal gepland en eind november verwachten we Tryater met een voorstelling.

Het filmhuis is technisch inmiddels klaar. Een piekfijn beeld van 3 bij 2 meter, met een prachtig geluid staat u te wachten. Zie het programma dat de filmcommissie u gaat voorleggen. Kortom een verrijking voor Wijnjewoude.

Zondagmorgen 15 maart 6 uur is een Formule-1 ontbijt gepland. Onder het genot van een luxe ontbijt kan de GP-Australië worden gevolgd op een groot scherm. De kosten van deelname bedragen € 10,– per persoon. Graag vooraf (ivm planning ontbijt) uw deelname opgeven op Wijnjewoude.net (contactformulier/De Swingel). Vanaf 5.45 uur bent u van harte welkom.

Ten aanzien van de fitnessplannen moeten we helaas een kleine vertraging melden. De Gemeente Opsterland wil onderzoeken of door ons voorgestane constructieve versterkingen wel voldoen aan de daartoe te stellen eisen. Wij zijn positief over de te verwachten uitkomsten en zullen zodra dit kan het fitnessgebeuren operationeel maken.

Er gebeurt momenteel erg veel in de Swingel. Neem daarom regelmatig een kijkje in de agenda van de Swingel en op de dorpsagenda op de dorpssite.

Alex van der Meer
Namens bestuur St. Dorpshuis Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *