Bericht van DWS

Lopende competities gestopt
In deze onzekere tijd, krijgen we steeds meer het besef van de gevolgen dat het Corona-virus heeft op onze gezondheid. Alle trainingen en wedstrijden zijn momenteel stil gelegd om de verspreiding van dit virus tegen te gaan. Dit betekent voor DWS dat alle resterende competitiewedstrijden komen te vervallen. De Nevobo inventariseert momenteel de verschillende scenario’s met betrekking tot promotie/degradatie voor de competities van aankomend volleybalseizoen. Het bestuur van DWS vindt het spijtig dat het volleybalseizoen zo tot een abrupt einde is gekomen. Voor nu kijken we vooral uit naar het nieuwe volleybalseizoen waarin wij graag weer sportief en gezamenlijk hopen te gaan sporten.

Ledenvergadering wordt verplaatst
De ledenvergadering die altijd aan het einde van het volleybalseizoen gepland staat, wordt nu verplaatst. Wij hopen dat dit begin september kan plaats vinden. Hierover worden de leden per mail/whatsapp op de hoogte gehouden.

Nieuwe shirtsponsor voor Dames 1


Even voorstellen, dit zijn de dames van DWS Dames 1. Zij spelen tweede klasse in de damescompetitie en dat doen ze sinds dit seizoen in nieuwe wedstrijdtenues! Wij zijn erg blij met Hoveniersbedrijf MF Veenstra te Wijnjewoude als sponsor! Bedankt!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *