Swingelnieuws

Vooruitziende blik van de verbouwingsploeg

Het is nog maar enige weken geleden dat ik het dorp kon uitnodigen voor het openingsfeest van de gerenoveerde Swingel. Echter Corona gooide roet in het eten, en niet zo’n beetje.
Inmiddels hebben we de teleurstelling van het niet-doorgaan van het feest, en alle andere beoogde activiteiten, verwerkt. Op dit moment is de Swingel gesloten tot nader order. We gaan er van uit dat er betere tijden zullen komen. Zodra het kan gaan we alsnog het openingsfeest organiseren. Als de Swingel weer open gaat, en alle activiteiten weer een aanvang krijgen, maken we dit bekend op de website.

Restaurant het Witte Huis in Olterterp gebruikt de lock-down om het interieur te renoveren. Wij kregen, om niet, het oude meubilair. Dit past perfect in ons renovatie-plan. Een woord van dank aan het Witte Huis is op zijn plaats.

Halverwege april zullen de fitnesstoestellen worden geïnstalleerd. Zodra je hiervan gebruik kunt maken, zullen we dat bekend maken.

Hoewel de activiteiten in de Swingel nu op een zeer laag pitje staan, probeert het bestuur weer nieuwe plannen voor het post-Corona tijdperk te ontwikkelen.
Je hoort nader van ons en het bestuur wenst je sterkte om door deze moeilijke tijd te komen.

Alex van der Meer,
Namens bestuur dorpshuis Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *