Bewoners Wâldhûs eindelijk weer samen op de koffie

Vanochtend waren de bewoners van het Wâldhus voor het eerst sinds maanden weer bij elkaar in de ‘huiskamer’. Op ruime afstand van elkaar en het ontsmettingsmiddel bij de hand, werd er genoten van heerlijk aardbeiengebak. En ook de fotograaf van wijnjewoude.net viel met zijn neus in de slagroom!

De bewoners komen een keer per maand zo bij elkaar voor een praatje, een beetje vergaderen, een potje bingo, enzovoort. Gelukkig gaat dit – nu de huiskamer niet meer gesloten is – langzamerhand en op anderhalve meter weer kunnen.

Het was een gezellige boel. Er werden verhalen verteld en er werd genoten van de heerlijke koffie geschonken door Grietje Rooks. Een mooie start van de zomer in het Wâldhûs!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *