Er wordt hard gewerkt aan de Merkebuorren…

Er wordt hard gewerkt aan de Merkebuorren… ‘Komt er weer een supermarkt in het dorp?’ Die vraag zoemt door het dorp. Het antwoord daarop weten we alleen nog niet.

Wat we wel weten is dat een groep mensen uit het dorp de stoute schoenen heeft aangetrokken en aandeelhouder is geworden van een BV die het pand van de supermarkt heeft aangekocht. Daarmee is het pand niet langer eigendom van een projectontwikkelaar, maar volledig in Wijnjewoudster handen gekomen. Met als doel om opnieuw een supermarkt in Wijnjewoude mogelijk te maken. Op 5 juni jongstleden was de overdracht.

In de afgelopen weken is er hard gewerkt om het pand leeg te halen, de verbrande materialen af te voeren en het pand schoon te maken. Een zware klus, die met veel inzet is en nog wordt uitgevoerd. Wat voor een voorbijganger zal opvallen is de buitenkant. Die ziet er weer mooi geverfd en schoon uit. Het tegelwerk is schoon, de laurier is gesnoeid en de parkeerplaats opgeruimd. Een plezier om te zien! Achter de schermen werkt men aan het rendabel maken van dit ruime en breed in te zetten pand. Nu het leeg is, zie je goed hoeveel ruimte dit gebouw biedt. We zijn benieuwd welke ontwikkelingen dit met zich meebrengt.

Als werkgroep supermarkt willen we natuurlijk niets liever dan binnenkort melden dat we er weer een supermarkt komt. We zijn nog steeds volop bezig om mogelijkheden te onderzoeken en uit te werken. We hebben nog steeds goede hoop op die fijne supermarkt in ons dorp. Zo gauw we concreet nieuws hebben laten we het natuurlijk weten.

Met vriendelijke groet,
namens werkgroep ‘Supermarkt Wijnjewoude’
Marianne Hulsbergen

Deel dit bericht

2 reacties

  1. Wat een prachtig nieuws dat er een BV is opgericht en dat het pand in Wijnjewoudster handen is. Complimenten voor jullie werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *