Tuinliefhebber met groene vingers gezocht:

Update: Inmiddels is de tuinliefhebber gevonden.

Een huis met een grote tuin in het buitengebied van Wijnjewoude. Een prachtige plek waar het goed toeven is. Een plek om tot rust te komen, zeker in deze rare coronatijden. Met een tuin waarin altijd genoeg werk voorhanden is om, na een drukke dag, je hoofd leeg te maken. Maar ook een tuin waar altijd wel werk blijft liggen, omdat onze inschatting van de hoeveelheid tijd die het kost lang niet altijd overeen komt met de werkelijkheid.

We zijn dan ook op zoek naar iemand die ons kan helpen met de kunst van het tuinonderhoud. Wieden, licht snoeiwerk, soms maaien. We bieden een vergoeding en het genoegen van een heerlijke plek om in rond te lopen en te werken.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *