Mooi terrasweer op de Swingel-zomerzaterdag

Het was prima terrasweer afgelopen zaterdag op de tweede zomerzaterdag van het seizoen. Ook deze keer vonden de tapasplanken weer gretig aftrek.
Jan Dirk van der Meulen verzorgde een geweldig optreden op het Swingelterras. Inmiddels heeft hij het door hem gecomponeerde dorpslied ‘Wynjewâld, oh Wynjewâld’ aan zijn repertoire toegevoegd en daar hebben we zelfs twee keer van kunnen genieten!
Er hadden – zelfs met in acht neming van de anderhalve meter – wel wat meer mensen bij gekund, maar zij die er waren hebben een prima avond gehad! Ypie Dijkstra en activiteitencommissie: hartelijk dank en tot over twee weken, op de derde zomerzaterdag in De Swingel.

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *