Simmer yn Wynjewâld

Simmer yn Wynjewâld: een gezellige afsluiting van de zomervakantie voor jong en oud op 15 augustus in en om De Swingel.

Om 13.30 uur starten we met een leuke sport en spelmiddag voor alle basisschoolkinderen. Diverse activiteiten zullen worden georganiseerd door vele vrijwilligers. Jij komt toch ook? Vergeet je niet op te geven via dit formulier.

Vanaf 17.00 uur kun je samen met je vader, moeder, broers en zussen genieten van lekker eten en drinken onder muzikale begeleiding van Blowing Away.

Wat natuurlijk niet kan ontbreken aan de afsluiting van de zomervakantie is de mini disco (t/m 12 jaar) van 19.00-20.30 uur. Jullie blijven toch allemaal lekker dansen op de muziek van een echte DJ?

Voor alle jeugd van 12 t/m 18 jaar zal vanaf 21.00 uur de Swingel worden omgetoverd tot een echte “loungebar”. De DJ zal voor de muzikale omlijsting zorgen. Daarnaast kun je een potje darten, tafeltennissen of airhockey. Zin in een frisse versnapering? Maak je eigen mocktail!

Alle activiteiten zullen volgens de RIVM-richtlijnen plaatsvinden. Als we met zijn allen rekening houden met de richtlijnen wordt het vast een fantastische afsluiting van de zomer.

Entree is gratis. Aanmelden is alleen nodig voor de sport en spelmiddag, via dit formulier.
Voor het programma vanaf 17.00 uur is aanmelding vooraf niet nodig.

Simmer yn Wynjewâld wordt georganiseerd door: Plaatselijk Belang, MFC de Swingel, Longa en ODV

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *