Werkgroep Kom erbij

150 bloemetjes voor dorpsgenoten
Er zijn best wat mensen in ons dorp die wat extra aandacht kunnen gebruiken. Dat zijn wel zo’n 150 dorpsgenoten. Van het Iepen Mienskip Fûns kregen we € 500 voor een extra eenzaamheid- en leefbaarheidsinitiatief: de bloemetjesactie. ‘Samen Wijnjewoude’ zorgde voor het samenstellen van de bloemcadeautjes en heeft ze met elkaar rondgebracht onder onze dorpsgenoten. Gelukkig mochten we wat dichterbij komen bij de oudere Wijnjewoudsters. De actie werd mee mogelijk gemaakt door de familie Bijma, waarvoor dank.

Het nieuwe samen
Inmiddels zijn drie dames van de werkgroep Kom Erbij bezig om allerlei leuke activiteiten te realiseren op de koffieochtenden. Alle binnen de richtlijnen van het RIVM natuurlijk. De eerste is hoogstwaarschijnlijk een bingo op 17 augustus. Let op de aankondiging op facebook, deze site en op posters bij Bakkerij Van der Molen, WABE en De Swingel.

Koffieochtenden reminder, wanneer zijn ze ook alweer?
Elke derde maandag van de maand staan de deuren van De Swingel open voor iedereen die de saaie maandagmorgen tussen dorpsgenoten wil doorbrengen onder genot van koffie of thee. De eerstvolgende is op 17 augustus.

Deel dit bericht

3 reacties

 1. Kunnen er bij berichten van o.a.: Kom erbij een keer iets van contactgegevens geplaatst worden? Want net als in het dorpskrantje De Bân mis ik die ook hier weer. Dan vraag ik mijzelf af, hoe kom je er dan bij?

  • Deze herhalen we inderdaad niet altijd op de website, maar staan wel in de Bân:
   “Elke derde maandag van de maand. In de Swingel.
   Iedereen (jonger en wat ouder) is welkom van 10.00 uur tot 11.30 uur en voor vragen of ideeën kun je altijd bellen met Alie, tel.: 0516-481307 of Lydia, tel.: 06-37552518.
   Denk je aan de financiële bijdrage van € 3,–? Bovendien geldt altijd, ben je slecht ter been en wil je wel graag komen, we halen je en brengen je weer thuis! Gewoon bellen!”

   • Dank je wel!! Nu helaas eerst bijkomen van een hersenbloeding, maar dit is de informatie waar mensen wat aan hebben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *