Zomerzaterdag in De Swingel

Gisteravond de eerste van een reeks zomerzaterdagen in De Swingel. En ondanks het druilerige weer toch behoorlijk wat belangstelling voor dit eerste Swingelfeestje in coronatijd. Potje darten, biljartje leggen, drankje en gezellig lekker snacken met het hele gezin.

Marco Taedema ging voor in een jamsessie met Sip Visser. Later op de avond lieten ook Margriet en Janny zich niet onbetuigd en vulden de Swingel met hun zoet gevooisde klanken.

De tapasplank was een doorslaand succes. In een mum van tijd waren ze uitverkocht. Buiten konden de kinderen zich uitleven op de kletsnatte stormbaan en binnen was er voor hen een film op het nieuwe grote scherm

Deze eerste zomerzaterdag werd georganiseerd door de activiteitencommissie en het bestuur van De Swingel. Vanaf nu gedurende de zomervakantie om de twee weken op zaterdag vanaf 17.00 uur in ons vernieuwde MFC! En op elke vrijdagavond vanaf 20.00 ook inloop in De Swingel. Kijk hier voor het gehele zomerprogramma.

Tenslotte voor de raceliefhebbers: vanmiddag de Grand Prix van Oostenrijk op een groot scherm. Gratis entree!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *