Super gezellige afsluiting van de zomer

Zaterdag werd het laatste zomerevenement in en om de Swingel gehouden: Simmer yn Wynjewâld. Dit keer vooral voor kinderen, jongeren en gezinnen.

In de middag was er, met goed weer, een spel- en sportprogramma op het grasveld bij It Twaspan. Ongeveer 80 kinderen deden mee! De organisatie was in handen van Plaatselijk Belang met medewerking van o.a. Longa en ODV.

Daarna kon er gegeten worden achter de Swingel. De GehaktballenExpress serveerde prima ballen. En ook de Wafelexpress draaide vanuit haar 2-chevauxtje een uitstekende omzet. De versierde wafels op een stokje waren bijna niet aan te slepen.

Blowing Away, inmiddels niet meer weg te denken bij dit soort dorpsfeesten, speelde de sterren van de licht bewolkte hemel. En dan nog een piratenkasteel, zandbakpret, polonaise en binnen een spetterende kinderdisco.

Bekijk de foto’s waar het plezier vanaf spat.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *