Collecte Diabetesfonds

De jaarlijkse collecte voor het Diabetesfonds gaat dit jaar in Wijnjewoude niet fysiek door i.v.m. corona. Omdat wij wel graag geld inzamelen voor het Diabetesfonds om onderzoek naar een betere behandeling en genezing mede mogelijk te maken zullen wij volgende week huis aan huis een flyer van het Diabetesfonds verspreiden waarop uitgelegd wordt hoe u kunt doneren.

Daarnaast hebben wij een online collectebus aangemaakt; Collecte Wijnjewoude Als u hierop klikt kunt u heel eenvoudig via Ideal een donatie doen. Deze online collectebus zullen we ook via app verspreiden dus het kan zijn dat de online collectebus op meerdere manieren op uw pad komt.

Mede namens iedereen met diabetes bedankt voor uw donatie!

Met vriendelijke groet,
Jildou en Anneke

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *