Dag allemaal!

Sinterklaas is druk bezig om iets voor te bereiden zodat hij naar Wijnjewoude kan komen. Het zal dit jaar een beetje aangepast moeten worden en dit heeft allemaal te maken met het coronavirus. De sinterklaascommissie helpt sinterklaas om hier creatieve oplossingen voor te bedenken. Hoe we het precies in gaan vullen blijft nog even geheim maar zet het weekend van 20/21 november maar vast in de agenda. In het volgende bericht zal er meer informatie volgen.

We kunnen dit natuurlijk niet zonder jullie hulp organiseren. Dit geweldige feest wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van de ondernemers en inwoners van Wijnjewoude!  En daarom zouden wij jullie wederom om een bijdrage willen vragen in de collecteweek: 10 tm 25 oktober. Er wordt door iemand van uw eigen buurtvereniging, gecollecteerd voor de organisatie van de komst van Sinterklaas.

We hopen op een bijdrage van iedereen die het sinterklaasfeest een warm hart toedraagt.

Alvast bedankt voor uw bijdrage. Wij zullen wederom ontzettend ons best doen om dit sinterklaasweekend tot een succes te maken!

Vriendelijke groet,
De Intocht Commissie Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *