Enquête ervaringen zorg in Coronatijd

Zorgbelang Fryslan heeft een enquête opgesteld over de zorg in de 1e coronaperiode. De Adviesraad Sociaal Domein Opsterland ondersteunt deze actie en brengt die graag onder uw aandacht. Hoe hoger de respons op de enquête hoe meer we komen te weten over de zorg in de 1e coronaperiode.

Alle partijen die verenigd zijn in het Regioplan zijn erg benieuwd hoe inwoners/patiënten/cliënten uit deze regio de zorg tijdens de eerste coronaperiode hebben ervaren en welke lessen hieruit getrokken kunnen worden. In samenwerking met onderzoeksbureau ZorgfocuZ heeft Zorgbelang Fryslân een vragenlijst ontwikkeld om hier onderzoek naar te doen. Op deze manier hopen wij een beeld te krijgen van ervaringen met de zorg in de eerste coronaperiode.

U kunt hier klikken om de vragenlijst te openen.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. Het invullen van de vragenlijst is anoniem. Deelname is vrijwillig. U kunt deelnemen tot zondag 1 november 2020.

Aan het eind van de vragenlijst kunt u uw telefoonnummer invullen als u behoefte heeft om uw verhaal uitgebreider te vertellen. Wanneer u uw telefoonnummer invult, dan geeft onderzoeksbureau ZorgfocuZ uw telefoonnummer door aan Zorgbelang Fryslân. Zorgbelang Fryslân neemt daarna telefonisch contact met u op.

Onderzoeksbureau ZorgfocuZ is verantwoordelijk voor de dataverzameling en de rapportage van de onderzoeksresultaten. Alle verworven informatie behandelen zij strikt vertrouwelijk. Uw gegeven antwoorden worden niet één op één teruggekoppeld aan Zorgbelang Fryslân.

Heeft u vragen over het invullen van de vragenlijst of het onderzoek? Dan kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bellen op (050) 205 30 14 of e-mailen naar helpdesk@zorgfocuz.nl.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *