Help KomErbij aan een duofiets via RABO Clubsupport

Eerder hebben we al bericht over welke verenigingen in ons dorp dit jaar meedoen aan de RABO Clubsupport actie. Eén daarvan is Plaatselijk Belang die dit jaar mee doet samen met Kom Erbij. Samen willen zij een Duofiets aanschaffen en de RABO Clubsupport actie kan mooi zorgen voor de eerste euro’s in hun spaarpot. Doordat ouderen steeds langer thuis blijven wonen, ontstaat er een hiaat in de mobiliteit. PB en KomErbij kijken uit naar het moment dat ze onze ouderen mee kunnen nemen op onze Duofiets, en zij dan roepen: “Eindelijk kan ik fietsen met handen los”!

Breng dus als lid van de RABO bank je stem uit op Plaatselijk Belang en je weet dat je stem goed terecht komt. Stemmen kan nu al – tot uiterlijk 25 oktober – door in te loggen in de RABO app via Zelf Regelen of op de website van RABO bank. Heb je wel een rekeningnummer bij de RABObank maar ben je geen lid? Lidmaatschap is gratis en dat regel je heel simpel.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *