Hofstee Bouw bouwt nieuwe studio aan de Merkebuorren

Bericht van onze sponsor van Wijnjewoude.net.

Altijd al gedroomd van een eigen studio, kantoor of werkplek in je tuin? Bij Hofstee Bouw is het mogelijk. Hofstee Bouw kreeg de vraag om aan de Merkebuorren voor fam. Sijtsema een studio te realiseren. In deze studio moest ruimte zijn voor het geven van o.a. yogalessen en ruimtes om te vergaderen / flexwerken. Hofstee Bouw is met deze vraag aan de slag te gaan. Dankzij het netwerk van Hofstee Bouw kwam er een eigentijds en stijlvol ontwerp. Maar ook een ontwerp die door deze karakteristieke vorm past bij een oude boerderij.

Vervolgens is Hofstee aan de slag gegaan met de realisatie. Daarbij is goed gelet op kwaliteit en duurzaamheid. Het gebouw is volgens de laatste normen geïsoleerd en de Cape Cod houten gevelbekleding versterkt het duurzame karakter van het pand. Details zorgen ervoor dat het klopt. De nagels waarmee de gevelbekleding bijvoorbeeld is bevestigd zijn op kleur en de trap op maat, past perfect en is fraai afgewerkt.

Ook de afwerking is gedaan door Hofstee Bouw: de betegeling van de badkamer en toilet, de opmaat gemaakte kast en kapstok, tot de eigentijdse binnenbetimmering met underlayment platen. Eén aanspreekpunt die van begin tot eind met je meedenkt. Wil jij je leaseauto ook inruilen voor een thuiskantoor? Neem vrijblijvend contact met Hofstee Bouw.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *