Wandel Extra Fit training

Tijdens de Wandel Extra Fit training ga je met onze instructeur Pietsje het bos in (tijdens coronatijd kan dit op het survivalterrein zijn). In een stevig wandeltempo wordt je hartslag verhoogd. Ondertussen stop je verschillende keren voor een oefening. Dit varieert van buikspieren, bovenbeenspieren tot gewichttraining.

Doel: conditie verbetering en spierversterkend. Ook de afwisseling met wandelen en oefeningen geeft een gecontroleerde work-out .

1 proefles gratis , daarna kun je een strippenkaart aanschaffen waar je ook outdoorfitness mee kunt doen. Bij voldoende opgave starten we vanaf vrijdag 30 november. (Er wordt gewerkt met inachtneming van de coronaregels.)

Duur 1 uur.

Start; iedere vrijdag 10.45-11.45 uur in het Survivalterrein.

Info of opgave : info@outdoorbakkeveen.nl of bel 06-49893506

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *