Bericht van Sinterklaas en de Sinterklaascommissie,

Door de aangescherpte coronamaatregelen van afgelopen dinsdag, hebben we moeten besluiten dat de Sinterklaasintocht door Wijnjewoude niet door kan gaan.

Sinterklaas komt wel naar Wijnjewoude maar wel op een aangepaste manier. Pakjesavond zal gewoon doorgaan en alle kindjes mogen natuurlijk gewoon hun schoen zetten!!

Sinterklaas en/of Piet zal bij verschillende aangemelde adressen wat lekkers brengen!!

Willen jullie wat lekkers ontvangen van Sint en/of Piet op 21 November???

Meld je dan via onderstaand mailadres aan: sinterklaaswijnjewoude@outlook.com en geef daarbij jullie adres aan en hoeveel kinderen er aanwezig zijn. Voorkeurstijden kunnen niet aangegeven worden. Ze komen dan op 21 november tussen 9.30 en 13.00 wat lekker brengen. dus zorg dat je thuis bent bij aanmelding!

Aanmelden kan voor 16 november. Als je je aangemeld hebt, wil je dan een knutselemmer of een schoorsteendoos maken en die voor je deur zetten zodat Sint/Piet hier het lekkers in kan doen?? Alvast bedankt en tot snel!

De kleurplatenwedstijd zal zoals altijd gewoon doorgaan. De kleurplaten worden binnenkort op de scholen/peuter uitgedeeld. En ook bij de bakker kun je een kleurplaat ophalen. Deze kunnen allemaal weer ingeleverd worden bij de bakker. Daar zal een doos staan waarin je de tekening in kunt leveren. Sinterklaas zal de mooiste uitzoeken en bekend maken via facebook voor 5 december. De winnaars zullen een mooi cadeau ontvangen die door een van het sinterklaasbestuur langs gebracht zal worden.

We hopen volgend jaar op een normale sinterklaasintocht! Gr Sinterklaas en de Sinterklaascommissie.

Volg ons via facebook en wijnjewoude.net. evt bij vragen of meer informatie even mailen naar sinterklaaswijnjewoude@outlook.com

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *