De rondrit van Sint Nicolaas

Het ging allemaal een beetje anders dit jaar. Geen spectaculaire aankomst van de Sint met een luchtballon of een brandweerwagen. Geen drommen kinderen om de Sint welkom te heten. Geen intocht maar een rondrit.

Gelukkig was Sint er in geslaagd een prachtige cabrio te regelen en dat was nodig ook, want met zo’n enorme mijter pas je natuurlijk nooit in een gewone luxewagen. En terwijl Sint op de TV vorige week nog thuiswerkte, trok hij er nu juist zelf op uit, zodat de kinderen van Wijnjewoude veilig thuis konden blijven. Samen met zijn Pieten bezocht hij wel 66 adressen. En overal stonden de kinderen klaar met tekeningen. Zakken vol tekeningen!

De Pieten hadden voor elk kind een kadootje: een puntzak stoep en een doos snoepkrijt. En voor de bewoners van het Waldhûs was er een heerlijke chocoladeletter. Goed gedaan Sint en Pieten.

En we hopen dat U volgend jaar weer gewoon met een Urker kotter, een combine, een dierenambulance of een oude stadsbus aankomt. Nogmaals bedankt en dag hoor!

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *