Help Voedselbank Opsterland aan een vriescel

It giet oan! PvdA Opsterland zet zich in voor de voedselbank Opsterland.

De Voedselbank Opsterland heeft dringend behoefte aan een uitbreiding van hun koel-/vriescel. De voedselbank krijgt veel ingevroren artikelen, zoals brood en vlees. Dat is hartstikke fijn natuurlijk. Alleen kunnen ze niet al het voedsel goed houden in de huidige koelcel. Deze is hiervoor te klein.

PvdA Opsterland wil dat al het eten bewaard kan worden en terecht komt bij de mensen die het zo nodig hebben. Met als thema “De Elfstedentocht” voeren zij actie om Voedselbank Opsterland te helpen met het realiseren van de uitbreiding van hun vriescel. De actie loopt tot 4 januari 2021.

Laat de Voedselbank niet in de kou staan!

doneer op: https://www.geef.nl/nl/actie/giet-it-oan-foar-de-voedselbank-opsterland/donateurs

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *