Nieuws van het dorpsfeest

De zomer is voorbij, de herfst in volle gang. Traditioneel de tijd waarin we volop in de voorbereidingen van het dorpsfeest zitten. Maar ja, we weten nu allemaal dat 2020 het jaar is, waarin alles helaas anders is.

We hebben deze zomer zonder feest in het bestuur afscheid genomen van Richard en Jildou. Nogmaals bedankt allebei! Gelukkig komen Falko en Nancy de groep versterken.

Een spannende en onzekere tijd in zoveel opzichten. Of er in 2021 een feest komt en in welke vorm staat nog in de sterren. Het bestuur heeft helaas al wel moeten besluiten om de versierde wagens door te schuiven naar 2022. Het bedenken en maken van de versierde wagens in groepsverband vinden wij gezien de ontwikkelingen en vooruitzichten op dit moment niet verantwoord.

Voor nu en de komende tijd: blijf gezond, zorg voor elkaar en geniet van de kleine dingen.

Bestuur dorpsfeest.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *