De bel voor de laatste oliebolronde

Vergeet  – in alle kerst- en coronadrukte – niet je je oliebollen te bestellen bij ODV. De verkoop wordt georganiseerd door onze voetbalvereniging en komt natuurlijk de kas van ODV ten goede. De heerlijke oliebollen worden traditiegetrouw gebakken door Bakkerij Van der Molen. In verband met het Coronavirus gaat ODV niet met jeugdleden huis-aan-huis verkopen, maar kun je de oliebollen bestellen en op 31 december afhalen bij de ODV-kantine.

Maak een briefje met je naam, adres, telefoonnummer én hoeveel zakken oliebollen (naturel of krenten) je bestelt. Een zak met 10 oliebollen naturel kost € 7,50 en een zak met 10 oliebollen met krenten ook. Je kunt het briefje vóór 25 december inleveren bij Mr. Geertswei 35. Of bestel ze per e-mail via oliebol@online.nl.

Haal de oliebollen op donderdag 31 december tussen 9.00 en 13.00 uur op in de ODV-kantine, Te Nijenhuiswei 26. Je kunt pinnen

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *