Fitness in de Swingel

In de Bân die je dit weekend in de bus vindt, zit een inlegvel waarop staat dat je je via wijnjewoude.net kunt aanmelden voor fitness in de Swingel. Omdat de software voor aanmelding nog niet helemaal klaar is, kan je dit voorlopig doen door een mailtje te sturen naar swingelfitness@wijnjewoude.net. Vermeld daarin je naam, geboortedatum en telefoonnummer. Er wordt dan contact met je opgenomen door de organisatoren. Je kunt ook 12 december een kijkje komen nemen in de fitnessruimte in de Swingel op de open dag en je daar ter plekke aanmelden.

Binnenkort op deze site meer uitgebreide informatie over de Swingel-fitness.

Deel dit bericht

4 reacties

  1. Zou je je vraag stellen aan het in het bericht genoemde e-mailadres? Dan komt het bij de juiste personen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *