Nieuwe kleding in nieuwe kleedkamers

Er komen een paar nieuwe kleedkamers bij bij ODV. De klusploeg – waar ODV heel blij mee is – is inmiddels begonnen met de bouw. De fundering zit erin en de kozijnen zijn gesteld. Aangezien de kleedkamers en kantine momenteel toch niet worden gebruikt, hebben de mannen alle tijd en ruimte om rustig te bouwen. De bouw wordt onde rmeer gefinancierd door bijdragen van de Gemeente, RABO en Van Tyens Fundatie.

 

 

Met ingang van het seizoen 2020/2021 heeft De Boer Installatietechniek het eerste elftal geheel in nieuwe kleding gestoken. Nu maar hopen dat de spelers binnenkort hun gloednieuwe tenue aan kunnen trekken in de gloednieuwe kleedkamers.

Een elftalfoto in de nieuwe kleding is er nog niet, maar die hopen we als er weer getraind wordt snel te kunnen maken!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *