Open dag fitness en ander Swingelnieuws

Op 12 december is er van 10.00 uur tot 17.00 uur open huis bij de fitness in de Swingel. Je kunt kennismaken met de mogelijkheden van de fraaie cardioruimte en het stoere krachthonk. Je krijgt informatie over de fitnessmogelijkheden en de wijze waarop je een abonnement voor fitness kunt aangaan. Ook hoor je daar hoe je het vereiste fitvaardigheidsbewijs kunt behalen.

Het idee is dat je straks via een app op de eigen telefoon kunt reserveren, zodat je altijd zeker bent dat er plek is om te fitnessen. Openingstijden voor leden zijn van 8.00 uur tot 21.00 uur op alle dagen van de week. Alles over abonnement, reserveren, toegang, huisregels etc. vind je op de Swingelpagina van www.wijnjewoude.net

Overig Swingelnieuws
Nog steeds verhindert de Corona-pandemie een aantal activiteiten in de Swingel. Met het hoofd en de handen -bestuurlijk en operationeel- zijn we druk met het upgraden van het Mfc. Nadat de fitnessruimte is gerealiseerd verplaatsen we onze aandacht van gezondheid naar duurzaamheid. Het volgende project bestaat uit het vervangen van alle bestaande verlichting door energiezuinige ledverlichting.

Wij hopen dat snel de Corona-maatregelen kunnen worden verruimd zodat alle Swingel-activiteiten weer kunnen plaatsvinden, zoals we gewend waren. Volg de berichtgeving op deze site en facebook.

Het bestuur van de Swingel wenst je fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling, in de hoop dat we komend jaar op alle gebied onze vleugels weer normaal kunnen uitslaan

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *