Zelf likken of weggeven aan een goed doel?

De Werkgroep Speeltuinen Wijnjewoude is een actie gestart om geld op te halen voor de opknapbeurt van de speeltuinen. We hebben allemaal wel eens wat zegels van de Poiesz over en geen tijd of zin om ze op te plakken. Onze werkgroep zamelt ze in voor het goede doel: de speeltuinen in het dorp! Op maandag 21 december komen we op een COVID-proof manier bij je langs met een aantal basisschoolkinderen. Als dat je beter uitkomt, kun je de zegels ook zelf inleveren in de blauwe brievenbus van Welfingsstrjitte 14 (Inge).
De zegels hoeven niet al ingeplakt te zijn. Wij kunnen ze ook zelf inplakken. En als er mensen buiten Wijnjewoude zijn die nog zegels hebben, die kunnen we ook goed gebruiken!

Mocht je ons maandag 21 december gemist hebben dan kun je ook met Inge appen of bellen: 06 40431749.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *