ODV zoekt materiaal t.b.v. jubileumboek!

In augustus bestaat onze club 100 jaar. We willen verschillende activiteiten organiseren, maar plannen is momenteel erg lastig. We gaan kijken wanneer we weer los kunnen en hoe we dat dan gaan doen.

Ondertussen zijn we voor het jubileumboek op zoek naar fotomateriaal van de afgelopen 25 jaar bij ODV. We willen namelijk het bestaande materiaal (1921-1996) aanvullen, ter uitbreiding op de eerste 75 jaar. Bij voldoende materiaal (foto’s, verhalen en anekdotes) kan er eventueel een historisch overzicht worden gemaakt.

Heeft u foto’s? We zouden deze graag ontvangen, inclusief het jaartal waarop ze genomen zijn en de namen van de mensen op de foto’s. Het mogen ook gedrukte foto’s zijn, Durk van der Veen (Merkebuorren 127) scant ze in en geeft ze weer aan u terug. Alvast heel erg bedankt voor het aanleveren! Bij vragen kunnen leden en dorpsgenoten contact opnemen via bestuur@vvodv.nl of bellen met Gerda Westerhof (06-45202743).

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *