Autopuzzeltocht in de voorjaarsvakantie!

Aangezien we nog steeds in de lockdown zitten, kunnen we er in de vakantie niet op uit. Daarom hebben wij voor in de voorjaarsvakantie een leuke, coronaproof activiteit opgezet. Van 22 februari tot en met 28 februari is het mogelijk om een puzzeltocht te rijden in de omgeving van Wijnjewoude.

Geef je op met je gezin en win leuke prijzen. je kunt je opgeven via geef.ws/puzzeltochtww, de prijs per auto is € 10,-. Je krijgt een formulier opgestuurd met de puzzels en de routes. Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen wanneer je de tocht rijdt in de voorjaarsvakantie. De antwoorden kunnen worden ingeleverd tot en met 1 maart, bij het adres dat je krijgt toegestuurd na opgave. Als je nog vragen hebt, kun je een mail sturen naar ws.wijnjewoude@gmail.com of stuur een bericht via onze facebook pagina (@worldservantsww).

P.S. Het is belangrijk dat je rekening houdt met de maatregelen rondom COVID-19.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *