De duofiets komt eraan

Dankzij allerlei mooie initiatieven in de vorm van fondsen, stichtingen en vooral de lieve mensen die de aanvragen verzorgen, beoordelen en bedragen toekennen, kan hij bijna aangeschaft worden. Natuurlijk was er al de bijna € 400 van de RaboClubSupport-actie, maar van de volgende berichten werden we ook heel blij:

– Het Postcode Loterij Buurtfonds: “Wij hebben de aanvraag voor jullie buurtproject ‘Aanschaf duo-fiets’ aandachtig bekeken en we zijn blij jullie mee te delen dat deze is goedgekeurd. Wij maken een bedrag van € 2.500,- zo snel mogelijk over.”
“De werkgroep Dorpsbudget heeft uw aanvraag voor een bijdrage aan uw project, Aanschaf duofiets besproken en positief beoordeeld. De werkgroep stelt maximaal € 1.000 beschikbaar voor de activiteit die u gaat organiseren vanuit Kom Erbij”.

Natuurlijk komt de rest van het geld wat we nodig hebben er ook, dus denkt u vast na over wie u meeneemt voor een ritje als het weer kan?

Ons kun je bereiken via e-mailadres, komerbij@wijnjewoude.net, of natuurlijk telefonisch, Alie (0516 481307) of Lydia (06 37552518).

Ondertussen blijven we naar elkaar omkijken, en treffen we u onderweg natuurlijk graag op gepaste afstand. Please, stay safe!! Blijf gezond.

Namens werkgroep Kom erbij, Lydia Huisman.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *