In de Bân van de winter

archiefbeeld

Het stond al in de Bân die je dit weekend in je brievenbus vond: “Als Piet Paulusma gelijk heeft, zitten we bij het uitkomen van de Bân in de winter. Hopelijk kunnen de kinderen naar de ijsbaan, of krabbelen op een vertrouwd slootje. Het zou een welkome afwisseling zijn in deze saaie periode. Maar pas op; Corona lacht misschien in zijn vuistje.”

Stel dat er inderdaad een pak sneeuw valt, dan wil de redactie van de Bân je uitdagen voor het maken van mooie sneeuwpoppen of andere figuren zoals ijsberen, ijskonijnen, een buizerd of een engeltje… verzin het maar. Maak er ook een foto van. De jeugd heeft een doel en de ouderen iets om te bekijken. Dus iedereen blij. Een voorwaarde is wel dat het zichtbaar is vanaf de openbare weg. Als de gelegenheid zich voordoet, pak de kans en doe mee! De redactie komt kijken. En foto’s mag je sturen naar deban@wijnjewoude.net

voorbereidingen in volle gang bij Great Foarút

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *