Stockexpositie bij Galerie Efterom

We hadden je graag willen uitnodigen voor de nieuwe expositie ‘Beeld-taal’. Helaas moeten we deze expositie i.v.m. de Corona maatregelen verplaatsen. Dit betekent in de praktijk dat deze expositie begin volgend jaar, vanaf februari 2022 te zien is.

In plaats daarvan is er een ‘Stock-expositie’, voorlopig t/m zondag 18 april. Dit houdt in dat er werk te zien is van kunstenaars die ook al werk in de galerie hebben o.a. Wigle Engelsma, Karel Sterk, Janny Klein, Julia Zakharenza, Hennie Elzinga, Henneke Chevalier, Anneke Harting, Tjabel Klok, Jikke vd Waal-Bijma met keramiek, glaskunst, sieraden en andere kunstobjecten.

De galerie is vanaf zaterdag 6 maart open op afspraak.

Afwachten…..

Het is mogelijk om, na een afspraak op een willekeurige dag te komen. Het kan zijn dat, na de persconferentie van 15 maart er andere maatregelen aangekondigd worden. Dit kan voor ons een versoepeling betekenen of juist niet. Dit zullen we dan ook doorgeven. We moeten afwachten. Wijzigingen wat betreft de openingstijden en andere veranderingen kun je ook terugvinden op de website www.galerie-efterom.nl

Een afspraak maken kan telefonisch 06 11615718 of 0516 481506. Of via de mail: galerie.efterom@gmail.com.

Parkeren is mogelijk in de straat voor en bij de galerie of bij de sportvelden. Je bent van harte welkom om, geheel vrijblijvend, een kijkje te komen nemen.

Wim en Jikke van de Waal

Covid-19: We hebben voldoende maatregelen getroffen om de veiligheid van jou en ons te garanderen. In de praktijk betekent dit dat we afstand houden, een mondkapje dragen en handgel gebruiken.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *