Bedenk een naam voor onze nieuwe school

Het volgend schooljaar is het zover. In Wijnjewoude worden de twee basisscholen één school! Een nieuwe school heeft uiteraard ook een nieuwe naam nodig. Graag betrekken we naast de kinderen en ouders van beide scholen ook de dorpsbewoners uit Wijnjewoude. Jullie hebben ten slotte een historie met de scholen en zult er wellicht ook nog bij betrokken zijn in de toekomst. Heb je een goed idee? Laat het ons weten! Stuur een mailtje met je beste idee (en toelichting) naar de namencommissie. Wij gaan de ideeën verzamelen en er een keuze uit maken.

Ideeën kunnen tot 14 mei gemaild worden naar namencommissie@gmail.com. Lukt het digitaal niet dan kan je het in de brievenbus doen bij It Twaspan.

We zijn benieuwd!

De namencommissie:
Greethilda van der Velde-Rozema, Henny Hoekstra-Wagenaar, Margriet Sijtsema-Tolsma, Nynke Lipjes en Sylvia Bron

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *