Gezondheidstip van ‘Gezond Wijnjewoude’

De tip in de Bân van maart om je aan te sluiten bij Team Wijnjewoude van Ommetje app, heeft flink navolging gekregen. Ruim 75 dorpsgenoten hebben zich al aangemeld. Een fantastisch resultaat in zo’n korte tijd. Er wordt door jong en oud fanatiek gewandeld in en rond ons dorp. Maar er kunnen nog veel meer bij!! Je kunt je nog steeds aanmelden en vergeet vooral niet eens een praatje te maken onderweg.
Hoe ook maar weer in te loggen: Ga naar de app Store en download de app ”ommetje lopen” van de hersenstichting. Voeg je toe aan Team Wijnjewoude met code: 9CLHC.

Nieuwe beweegtip
Al een paar weken wordt het SEPP spel fanatiek gespeeld in de verschillende dorpen van de gemeente Opsterland. Een spel waarbij het beweegteam ontvoerd is en jullie ze kunnen helpen bevrijden. Ook in Wijnjewoude kun je meedoen aan dit spel. Met inlogcode: E2DG96. Rond het startpunt van de route hangt een flyer met informatie over de beweeggame. Daarop staat ook de inlogcode. Weet je de flyer te vinden? Dan weet je ook waar de start is 😊.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *