Passion stone route

Op zondag 4 april, eerste Paasdag en maandag 5  april, tweede Paasdag organiseert de KinderNevenDienst een Passion Stone Route. Dit is een route voor jong en oud, van ongeveer 3 km door de straten van Wijnjewoude, die op elk willekeurig moment kan worden gelopen.

De route begint bij de Kerk en eindigt bij de koepel. Op de kaart staat een route beschreven, die u kan lopen. Onderweg vindt u verschillende grote keien (deze kei graag laten liggen) met een QR-code. Als u deze QR-code scant met uw telefoon (App QR-scanner) krijgt u een gedeelte van het paasverhaal mee. Eventueel ligt er ook een tekst als u geen QR-scanner op uw telefoon heeft. Als u de hele route op de kaart volgt krijgt u het hele paasverhaal te horen.

Onderweg liggen er ook kleine Passion Stones verstopt die u wel mee mag nemen of weer verder kunt laten zwerven. Houdt er wel rekening mee dat er meer mensen deze Passion Stone Route gaan lopen en ook graag een Passion Stone willen vinden. Daarom vragen we om maximaal 2 stenen mee te nemen.

We zouden het leuk vinden als u een foto van de route of uw gevonden steen plaatst op onze NIEUWE facebook-groep van KND Wijnjewoude.
Heel veel plezier!

Namens de leiding van de KND,
Jesler, Hilde, Ina, Jente, Baukje & Nynke

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *