Ruimte, zien en ervaren

Wij zijn blij je te kunnen uitnodigen voor de nieuwe expositie ‘Ruimte, zien en ervaren’ in Galerie Efterom Wijnjewoude van zaterdag 1 mei t/m zondag 27 juni 2021. Er is geen opening i.v.m. de richtlijnen van het RIVM. Er is een maximum aan het aantal bezoekers. Het kan zijn dat je even moet wachten. Je kunt ook vrijblijvend een afspraak maken (0516 481506 of 06 11615718)

De volgende kunstenaars laten in hun werk zien wat ‘Ruimte, zien en ervaren’ voor hen betekent. Er wordt ruimte in het platte vlak weergegeven met o.a. kleur en vorm. De kijker ervaart het gevoel van ‘ruimte’. Driedimensionale keramische objecten zijn ruimte innemend en daardoor zichtbaar van alle kanten. Inspiratiebron voor de beide kunstenaars is ‘het landschap’.

Schilderijen: Joke Ket – impressionistisch werk – mixed media – verbeelding van het wad

Keramiek: Karel Sterk – keramische sculpturen – handvormen, abstracte en gestileerde objecten

Verder is er werk te zien van o.a. Wigle Engelsma, Jan Laferte, Janny Klein, Julia Zakharenka, Studio ST, Monika Rubaniuk, Anneke Harting, Tjabel Klok, Jikke vd Waal-Bijma met keramiek, glaskunst, sieraden en andere kunstobjecten.

Openingstijden zaterdag : 13.00 – 17.00 uur en zondag: 13.00 – 17.00 uur op afspraak. Je bent van harte welkom.

Voor mogelijk gewijzigde openingstijden zie www.galerie-efterom.nl. Parkeren in de straat bij de galerie of bij de sportvelden.

Wim en Jikke van de Waal

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *