Nieuws van de supermarkt: It giet oan!

Foto: Kees van der Veen

It giet oan!

Het is rond! Wijnjewoude krijgt weer een supermarkt! Een mooie, volwaardige supermarkt in een ruim pand met zeer enthousiaste ondernemers die er zin in hebben.

Bijna drie jaar geleden sloten de deuren, maar in september gaan ze weer open.

Waarom nam dit zoveel tijd? Omdat een nieuwe supermarkt neerzetten veel voorbereidingen en onderhandelingen vraagt. En omdat zorgvuldigheid nu eenmaal tijd kost. De handtekeningen worden gezet en de vlag kan uit.In verschillende kranten en op de website van Wijnjewoude wordt er in de komende tijd natuurlijk volop aandacht aan gegeven.

De verbouwing van het pand kan nu beginnen!

Het centrum van Wijnjewoude zal weer bruisen van activiteit. Er zal getimmerd, opgebouwd en ingericht worden. Dat vraagt nog veel werk en inzet, want het pand is op dit moment nog helemaal leeg.

We vragen u vast nog om wat hulp en ondersteuning, want wat is er mooier om met elkaar de supermarkt prachtig neer te zetten? Hoe en wat? U hoort het zo gauw bekend is waar behoefte aan is.

Binnenkort kunt u meer nieuws verwachten zoals een film waarin u kennis maakt met de nieuwe ondernemers, Andrea en Joël Basta. Via een flyer die binnen enkele weken verspreid wordt krijgt u een indruk hoe de supermarkt eruit zal zien. Lees ook vooral het juli-nummer van De Bân met het laatste nieuws over de voortgang van verbouwing, inrichten en opstarten.

Onze slogan blijft natuurlijk: ‘Alles wat uw dorp u biedt, koopt men elders niet’.

We hopen dat dit straks geldt voor al onze dagelijkse boodschappen dat we die vanaf september kunnen doen in onze prachtig ingerichte, nieuwe Supermarkt.

We laten snel weer van ons horen…

Namens werkgroep supermarkt,

Marianne Hulsbergen

v.l.n.r. Dhr. Erik Brosius van Boon, Joël en Andrea Basta en Arie van Dijk

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *