We hebben je nodig

Voedselbank Opsterland is een vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met het bestrijden van gevolgen van armoede door het inzamelen van kosteloos ter beschikking gestelde levensmiddelen en het uitdelen daarvan.

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen, die zelfstandig en in groepsverband kunnen werken en die zich in willen zetten voor onze klanten. Er worden momenteel voor 50-60 huishoudens pakketten klaargemaakt voor klanten verspreid over de hele gemeente.

Vrijwilligers zoeken we voor:
Inname van goederen en magazijnbeheer. Je neemt de goederen aan, die worden aangeleverd. De goederen moeten worden geregistreerd en er moeten controlemetingen (temperatuur) worden gedaan in verband met de voedselveiligheid. Daarna zorg je ervoor dat deze worden opgeslagen in de koel-vriescel of het magazijn.
Bevoorrading is op dinsdagmorgen en donderdagmiddag.
Op afroep beschikbaar zijn voor activiteiten op projectbasis, zoals bijvoorbeeld winkelacties. Enkele keren per jaar zijn er winkelacties om houdbare producten in te zamelen die nodig zijn voor de samenstelling van voedselpakketten. Vrijwilligers van de Voedselbank staan dan bij de betreffende winkels bijvoorbeeld flyers uit te delen of etenswaren aan te nemen.
Geef je dus op als je ons wel eens wilt helpen, zodat wij een paar keer per jaar een beroep je kunnen doen.

• Informatie over de Voedselbank is te vinden op onze website www.voedselbankopsterland.nl. Over deze advertentie kunt bellen met 06 38890118. Je mag ook mailen naar intern@voedselbankopsterland.nl
• Reacties inzenden naar VB Opsterland, Merkebuorren 39a, 9241GD Wijnjewoude of per mail naar secretaris@voedselbankopsterland.nl

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *