Weinig nieuws van de Swingel

Er weinig nieuws van de Swingel te melden. De lockdown duurt nog voort, al zijn enige verlichtingen van kracht geworden tegen het einde van april.

Voor de Swingel biedt dit nog geen soelaas, al zijn we wel blij met de verbeteringen van het uitzicht. In de Swingel zelf heeft een grote vaccinatie-actie plaatsgevonden door de huisartsen, en ook steeds meer dorpsgenoten zijn inmiddels langs geweest bij een GGD-vaccinatiestraat of gaan dat binnenkort doen. Dit betekent dat de vaccinatiegraad van Wijnjewoude straks zodanig is dat de bedreiging van de besmettelijkheid van het coronavirus verdwijnt.

Redelijkerwijs mag aangenomen worden dat er rond 1 juni een situatie zal bestaan van normalisatie, zodat wij in de Swingel ook weer kunnen doen wat wij willen en u van ons mag verwachten. Dat betekent dat volgende maand weer “echt nieuws van de Swingel” zal zijn te lezen.

Vanzelf zijn wij druk bezig ons voor te bereiden op het moment dat de Swingel weer los kan. Mochten er ontwikkelingen zijn, houdt dan vooral de website goed in de gaten.

Alex

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *