Extra steun voor leefbaarheidsinitiatieven in coronatijd

De provincie Fryslân stelt geld beschikbaar voor kleine eenzaamheids- en leefbaarheidsinitiatieven. Het geld is bedoeld voor kleine maatschappelijke initiatieven in Fryslân, die de leefbaarheid in wijk, dorp of stad tijdens de coronacrisis vergroten. Voorbeelden van kleine initiatieven zijn het uitdelen van tulpen aan inwoners of muziek maken in de tuin van verzorgingshuizen. Per initiatief is € 500,- beschikbaar. Voor Zuidoost Friesland kunnen 60 initiatieven worden ondersteund met een bijdrage. Er zijn al meer dan 25 aanvragen ingediend. Er is dus nog ruimte.

Via deze link kom je bij het aanvraagformulier. Wacht niet te lang want op=op.
Het plaatsen van een bericht op ‘Projecten in beeld’ is niet hetzelfde als een aanvraag indienen. Het aanvraagformulier moet gemaild worden naar provincie@fryslan.frl en niet naar een ander emailadres.

Let op: Activiteiten die reeds hebben plaatsgevonden, komen niet in aanmerking voor deze subsidie! Houd er verder rekening mee dat je eerst een bericht van de provincie krijgt of jouw initiatief past binnen de voorwaarden van de regeling, voordat je aanspraak kunt maken op de € 500,- (maximaal).

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *