ODV het volgend seizoen

ODV gaat met de volgende teams de competitie in:

  • Op vrijdagavond spelen de mannen 35+ en dames. Beide spelen in een competitie van 7 tegen 7.
  • Voor de jeugd zijn 10 teams ingeschreven: de jongens van JO19, JO17, JO13, JO12, JO11, JO9 en JO8 en de meisjes van MO19, MO15 en MO13.
  • Voor de zaterdagmiddag zijn 4 teams ingeschreven: ODV 1, ODV 2,ODV 3 en ODV 4.
  • Door een tekort aan spelers is er in overleg met spelers, leiders en bestuur/technische commissie besloten om voor het seizoen 2021-2022 geen team in te schrijven voor de zondag competitie. Maar ondanks dat kun je toch wel zeggen dat het goed gaat met ODV. In totaal 6 seniorenteams en 10 jeugdteams. Dat geeft wel aan dat ODV leeft.

Twee jeugdspelers gaan in het lopende seizoen hun beste beentje voorzetten bij een andere vereniging. Chris Toering gaat zijn geluk beproeven bij SC Cambuur en Dion de Jong gaat hetzelfde doen bij Drachtsters Boys. Veel succes!

Bij de senioren vertrekt Jesse Posthuma Linthorst naar Donkerbroek. Daarentegen komt Folkert Hoekstra zijn kunsten, na enkele jaren Oerterp, weer vertonen op de velden van ODV.

De vertrekkende spelers wensen wij natuurlijk veel succes bij hun nieuwe vereniging. Folkert weer van harte welkom bij het thuisfront.

Zonder verder de namen te noemen zijn er ook diverse spelers, bij jeugd en senioren, die hun voetbalschoenen aan de wilgen hangen. Dank voor de inzet van de afgelopen jaren. We hopen dat we jullie in de toekomst toch nog weer eens zien op de velden ODV, als toeschouwer of wellicht toch weer als speler.

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *