ODV-jubileumfeest gaat door!

Naar aanleiding van de laatste berichten met betrekking tot de coronamaatregelen is de kans erg groot dat het ODV-jubileumfeest op 21 augustus doorgaat. We zijn op dit moment dan ook druk bezig om een dagvullend programma voor zowel leden als oud-leden samen te stellen. Daarnaast komt er op vrijdagavond 20 augustus een toernooi met afsluitend muziek van ‘De Meesters’ (de nieuwe band van Jelle B.) én willen we bij voldoende animo op de zaterdag ook ballonvaarten organiseren. We doen ons best om er voor jong en oud een leuk jubileumfeest van te maken.

Houd voor het definitieve programma de pagina www.vvodv.nl/jubileumfeest in de gaten. Hier zullen we de komende tijd de meest actuele informatie met betrekking tot het programma plaatsen.

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *