Jubileumfeest ODV verplaatst

Tot onze spijt hebben we moeten besluiten om het jubileumfeest dat gepland stond op zaterdag 21 augustus aanstaande één jaar te verplaatsen. De nieuwe datum voor het feest is 27 augustus 2022. Dit jaar had deze dag een knaller van een feest moeten worden, met een dagvullend programma voor jong en oud. Omdat we op dit moment aan dusdanig veel regels gebonden zijn, vinden we dat we teveel leuke activiteiten en voorzieningen achterwege moeten laten. Onder het mom van ‘we doen het goed of helemaal niet’ mikken we daarom op de nieuwe datum.

Seizoensaftrap

Natuurlijk laten we op 21 augustus a.s. het jubileum niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom organiseren we deze dag een ODV-seizoensaftrap. ‘s Ochtends komt er een mix-toernooi voor de jeugd en ‘s middags spelen alle teams thuis een oefenwedstrijd. Tegenstanders en tijdstippen volgen z.s.m.

Einde zondagvoetbal

Nu we alvast vooruitkijken naar het nieuwe voetbalseizoen, hierbij kort nog even aandacht voor het einde van het zondagvoetbal. Helaas is deze speeldag na jaren nu volledig verdwenen. We vinden dit erg spijtig, maar tegelijkertijd ook bijzonder dat we als club deze speeldag zo lang in stand wisten te houden. ODV-spelers die hierdoor geen team meer hebben, zijn op zaterdag ingedeeld en enkelen die alsnog op zondag willen spelen zijn naar een team in een nabijgelegen dorp overgestapt. We willen alle spelers en leden bedanken die zich jarenlang hebben ingezet om van de zondag een sportieve en gezellige dag te maken!

Bestuur v.v. ODV

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *